Редактор: e-mail: изображения: Проект за първия истински небостъргач във Варна, който се предвижда

...
Редактор: e-mail: изображения: Проект за първия истински небостъргач във Варна, който се предвижда
Коментари Харесай

Световен сайт за архитектура показа проекта за първия небостъргач във Варна, ще е до Окръжна болница

Редактор: 

e-mail: 

изображения: 

Проект за първия същински небостъргач във Варна, който се планува да е висок 140 метра, провокира безредици и мнения на жители и експерти. Макетът на постройката, която носи името Astral Tower се появи в уеб страницата за международна архитектура в края на октомври.

Мястото, на което очакван да се появи небостъргача по план, е на кръстовището на бул. „ Цар Освободител “ и ул. „ Битоля “, против МБАЛ „ Св. Анна “ и до огромния магазин на „ Лидл “. В момента на терена, очакван за 140 метровата постройка има бензиностанция.



Проектът за небостъргача е на арх. Светослав Станиславов и неговия екип от архитектурно студио. Поръчката за плана е на Astral Concept.



В многофункционалната съвременна постройка е планувано да има жилищни и офис площи, 4-звезден хотел, мол, супермаркет, фитнес зала, ресторант и кафене, банкови офиси за здравни услуги.



Засега няма информация за хода на процедурите, които би трябвало да премине постройката, преди да се пристъпи към реализацията ѝ. Проектът за момента не е оповестен даже на уеб страницата на архитектурното студио, което е негов създател.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР